Sluiten
Skip Navigation Links : Werkwijze

Om gebruik te maken van Regio Transport dient u zich eerst te registreren.

Wanneer u zich heeft geregistreerd krijgt u hier een bevestiging van in uw eigen e-mailbox.

Na akkoord van uw registratie kunt u inloggen op de website van Regio Transport.

Eenmaal ingelogd kunt u een order aanmaken om uw pakket of pallet te verzenden.

Wanneer u een order heeft aangemaakt, dient u de gegevens van uw pakket in te vullen en kunt u desgewenst aangeven of de order de volgende dag voor 08.00 uur, voor 10.00 uur of voor 12.00 uur bezorgt moet worden. Wanneer u niets invult wordt het pakket de volgende dag voor 17.00 uur bezorgt. Geen haast, geen probleem. Wel haast, ook geen probleem.

Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld, controleert u de bestelling en verzend de opdracht simpel met een klik.

Wanneer u de order voor 15.00 uur heeft aangemaakt, haalt Regio Transport dezelfde dag het pakket bij u op en bezorgt deze de volgende werkdag. Heeft u na 15.00 uur de order aangemaakt, dan halen wij het pakket graag de volgende werkdag bij u op en leveren het pakket de werkdag daarop bij uw relatie. Heeft u na 15.00 uur een order aangemaakt, maar moet deze de volgende dag bezorgt worden? Neem dan gerust contact contact met ons op en wij regelen het graag samen met u.

Simpel, snel en altijd zoals u het wenst. Dat is zoals Regio Transport werkt. Heeft u vragen, opmerkingen of andere transportopdrachten? Neem contact op met een van onze medewerkers via 0548 - 518 518 of Info@kdrijssen.nl


Klanten waar we trots op zijn.